TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kisegér Nagyegér társasjáték - Granna

Kisegér Nagyegér társasjáték - Granna

Kisegér Nagyegér társasjáték - Granna

Az ellentétpárokra épülő játék főszereplője egy egér, aki hol kicsi, hol nagy, hol vidám, hol pedig szomorú.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kisegér Nagyegér társasjáték a Granna kínálatában egy egyszerű, mégis nagyszerű játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. A játék célja, hogy segítse a gyerekeket a memóriájuk és az összpontosító képességük fejlesztésében, ugyanakkor megismerteti őket az ellentét fogalmával, valamint megtanítja őket arra, hogy a játékban győzni és veszíteni is lehet.

A játékmenet rendkívül egyszerű és könnyen megtanulható. A kék és piros hátú kártyákat szétválasztjuk, majd a pirosakat egymás mellé rakjuk az asztal közepére. A kékeket kiosztjuk a játékosoknak. A gyerek felfedi a piros kártyát és megpróbálja megtalálni a saját kártyái között az ellentétpárját. Ha sikerül, akkor leteszi mellé, ha nem, akkor visszaforgatja. A nyertes az lesz, aki a legtöbb párt gyűjti össze.

Az óvodások és kisiskolások számára kiváló szórakozást és tanulást nyújtó játék, amelyet akár családi körben is játszhatnak. A játék ideális arra, hogy közösen töltsünk el egy kis időt a gyerekeinkkel, miközben fejlesztjük a memóriájukat és az összpontosító képességüket.

A Kisegér Nagyegér társasjáték tartalma 54 darab kártyából áll, amelyek között 27 ellentétpár található. A játékidő rövid, így akár egy-egy rövid szabadidős tevékenységként is beilleszthető a mindennapokba. A játékban egyébként akár 2-4 játékos is részt vehet.

A Granna játékai között a Kisegér Nagyegér társasjáték is kiemelkedően népszerű. A játék egyébként több díjat is elnyert, ami csak tovább növeli annak értékét. Ha szeretnél egy szórakoztató és fejlesztő játékot vásárolni, akkor a Kisegér Nagyegér társasjáték biztosan nem okoz csalódást!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221032543
Cikkszám
58463

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!