TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Óvodások játéktára Gyurma kvartett - Granna

Óvodások játéktára Gyurma kvartett - Granna

Óvodások játéktára Gyurma kvartett - Granna

Ma úgy játszunk, hogy négyesével gyűjtjük össze a kártyákat, vagyis kvartetteket rakunk ki. Az egyik kvartettben játékok vannak, a másikban állatok, a harmadikban közlekedési eszközök, a különöskben mesék... Legjobban az édességeket szeretem. A dobozban gyurmát is találtam. A játék végén megpróbálok olyan gyurmaképeket készíteni, amilyenek a kártyákon vannak.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 290 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az óvodás korosztály számára kifejlesztett Gyurma kvartett a Granna játékszériából, garantáltan izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt az apróságoknak. A játék célja, hogy négyesével gyűjtsük össze a kártyákat, vagyis kvartetteket rakjunk ki. A játék során egy kvartettben játékok, a másikban állatok, a harmadikban közlekedési eszközök, az utolsó pedig meséken alapuló kártyákat tartalmaz. A csomagban továbbá megtalálható gyurma, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék végén olyan gyurmaképeket készítsenek, amilyenek a kártyákon vannak.

A játékot akár 2-4 fő is játszhatja, így ideális lehet családi vagy baráti összejövetelek alkalmával is. Az óvodások számára kifejlesztett játék könnyen érthető szabályokkal rendelkezik, így már a legkisebbek is könnyedén el tudják sajátítani azokat. Ajánlott korosztály 3 éves kortól. A játékidő általában 10-15 perc, így nem kell aggódnunk, hogy az apróságok hamar elvesztik a figyelmüket.

A Gyurma kvartett játék több díjat is elnyert a játékiparban, ami bizonyítja annak minőségét és sikeres koncepcióját. A játék nem csak a gyerekek számára kínál szórakozást, hanem fejleszti a szociális, kommunikációs és döntéshozatali készségeket is. A játék a fantázia és kreativitás fejlesztését is elősegíti, hiszen a gyurmázás során csak a képzeletünk szabhat határt a lehetőségeknek.

Ha szeretnéd, hogy az óvodás gyermeked szórakoztató és fejlesztő játékokkal tölthesse el a szabadidejét, a Gyurma kvartett biztos, hogy nem okoz csalódást. A játék minőségi kivitelezése és az izgalmas kihívások garantáltan lekötik majd a kicsiket! Vegyél részt Te is a játékban és élvezd a közös játékélményt az apróságoddal!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030549
Cikkszám
58488

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek