TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Lottó Ház társasjáték - Granna

Lottó Ház társasjáték - Granna

Lottó Ház társasjáték - Granna

A lottójáték témája az otthon, a képeken a gyermekek a mindennapokból ismerős dolgokat látják. Megerősített, vastagabb kartonnal készített elemekkel.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (28)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Lottó Ház társasjáték egy kiváló lehetőség arra, hogy a gyermekek játékos formában tanuljanak az otthoni dolgokról és mindennapokról. A játék célja, hogy megtalálják a táblához kapcsolódó tárgyakat, így megismerve azok nevét és tulajdonságait.

A játékot 2-4 gyermek játszhatja, és ajánlott életkoruk 3 éves kortól. A játék időtartama körülbelül 10-15 perc, így éppen ideális a figyelmüket és türelmüket tekintve.

A kártyákat vastag, megerősített kartonból készítették, így tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A játék tartalmazza a táblákat és a képeket, valamint a játékszabályt, így azonnal nekikezdhet a játék izgalmas világának.

A Lottó Ház társasjáték több díjjal is elismerték, köszönhetően a magas minőségének és az élményekben gazdag játékmenetnek. Ez a játék az otthoni és az iskolai környezetben is hasznos lehet, hiszen fejleszti a gyermek figyelmét, memóriáját, elemző készségét és kommunikációs képességeit is.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked izgalmas és tanulságos játékban vegyen részt, akkor a Lottó Ház társasjáték a tökéletes választás. A gyermekeid biztosan élvezni fogják a közös játékot, miközben új dolgokat tanulnak és fejlesztik a készségeiket. Rendeld meg most és indulhat az izgalmas játék!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030693
Cikkszám
58465

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!