TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Az első játékaim Domino - Színek - Granna

Az első játékaim Domino - Színek - Granna

Az első játékaim Domino - Színek - Granna

Képes dominó. A játékosoknak azonos színű dolgokat kell összepárosítaniuk.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 570 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Granna társasjátékok nagyszerű választás a családok és barátok számára, akik szeretik eltölteni az időt együtt. A Színdominó játéknak 2-4 játékos szükséges, akik 3 éves kortól játszhatnak. A játék célja, hogy az azonos színű elemeket kell összepárosítani, és aki a legtöbb dominót tudja összegyűjteni, az nyeri meg a játékot. A játékidő körülbelül 10-15 perc, így nem fogjátok unatkozni, és akár több játékot is játszhattok egymás után.

Az 1-4 játékos számára készült Képes Színdominó játék is nagyszerű választás, ha szereted a dominót, de még kicsit nehéznek találod a számkártyás verziót. A játék tartalmaz 27 képes papírdominót, amelyeken különféle színek és állatok találhatók. A játék célja, hogy az azonos színű vagy azonos állatokkal rendelkező dominókat párosítsuk össze. A játék kiválóan fejleszti a megfigyelőképességet és a memóriát.

A Granna társasjátékok rengeteg díjat nyertek el az évek során, és nem véletlenül. A minőségi anyagok és érdekes játékszabályok garantálják a szórakozást és a fejlesztést egyaránt. Ha szeretnél egy játékot, amellyel garantáltan jó időt tölthetsz el a barátaiddal és családoddal, akkor ne habozz választani a Granna társasjátékok közül.

Ha te is szeretnél minőségi játékokat, amelyek garantáltan elnyerik a gyerekek és felnőttek tetszését, akkor a Granna társasjátékok a tökéletes választás. Fedezd fel a játékok széles választékát, és válaszd ki a legmegfelelőbbet számodra!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030686
Cikkszám
58464

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!