TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Parasaurolophus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Parasaurolophus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Parasaurolophus - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (30)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 200 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop - Parasaurolophus - 3D fapuzzle egy fantasztikus kihívást jelent a kreatív és ügyes kezű játékosok számára. A játék célja, hogy a készletben található faelemekből egy élethű Parasaurolophus dinoszauruszt hozz létre. A játék során a játékosok nem csak a kézügyességüket fejlesztik, hanem a kreativitásukat is kamatoztathatják, hiszen a faelemek kifestése és díszítése teljesen szabadon választható.

A Gepetto's Workshop készleteinek elkészítése kihívást jelent mind fiatalabb, mind idősebb játékosok számára. A játékot ajánljuk 6 éves kortól kezdve, és akár több játékos is játszhat egyidejűleg. A játék időtartama a játékosok ügyességétől és gyakorlatától függően változik, de általában 30-60 percet vesz igénybe.

A Gepetto's Workshop készletek már számos díjat nyertek a kreativitásuk és minőségük miatt. Az egyik legnépszerűbb játék a Parasaurolophus fapuzzle, amely a dinoszaurusz rajongók körében különösen népszerű. A játék nem csak szórakoztató, hanem az ügyességet és a kreativitást is fejleszti, így tökéletes választás mindenki számára, aki szeret kihívásokkal szembesülni.

A Gepetto's Workshop - Parasaurolophus - 3D fapuzzle kiváló ajándék lehet minden kisgyereknek, aki szeret játszani és alkotni. A játék nem csak a kézügyességet és a kreativitást fejleszti, hanem a dinoszauruszokkal kapcsolatos ismereteket is bővíti. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot vásárolni, amely számos előnnyel jár, válaszd a Gepetto's Workshop készleteit!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731791
Cikkszám
58387

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek