TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Nyúl - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Nyúl - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Nyúl - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Nyúl 3D fapuzzle ideális játék minden korosztály számára. A játék fejleszti a finommotorikát, a kitartást és a figyelmet. A készlet összeállítása és kifestése fantasztikus kikapcsolódást nyújt, miközben segíti az agy fejlődését is.

A játékban egy nyulat kell összeállítani, és a készlet 3 db falapot tartalmaz, melyek elemeiből könnyedén összeállíthatod a 3D-s állatodat. A kifestéshez szükséges festékeket és eszközöket nem tartalmazza a készlet, így saját kreativitásodra van bízva, hogy milyen színekkel és mintákkal díszíted fel az állatodat.

A Gepetto's Workshop készletei között számos más állat és jármű található, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az egér, a mókus, a pingvin és a dinoszauruszok mellett hidroplánokat, robogókat és sok más járművet is összeállíthatunk.

A játékban csak a képzeletünk szabhat határt, így lehetőségünk van arra, hogy egyedi és személyre szabott állatokat és járműveket hozzunk létre. A Gepetto's Workshop Nyúl 3D fapuzzle tökéletes ajándék lehet minden olyan gyereknek, aki szeret kreatív lenni és szeret játszani.

A játékban egyedül vagy csapatban is játszhatunk, így az egész család számára ideális lehet. A játékidő attól függ, mennyi időt szeretnénk szánni az összeállításra és a kifestésre, de általában 1-2 órát vesz igénybe.

A Gepetto's Workshop Nyúl 3D fapuzzle számos díjat nyert már világszerte, így biztosak lehetünk abban, hogy egy minőségi és népszerű játékot választunk. Ha szeretnél egy fantasztikus játékot ajándékozni, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szeretnél, akkor a Gepetto's Workshop Nyúl 3D fapuzzle a tökéletes választás!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731623
Cikkszám
58433

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek