TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Apatosaurus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Apatosaurus - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Apatosaurus - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (31)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

950 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Apatosaurus készlete egy igazi kihívást jelent minden korosztálynak. A készlet összeállítása során megismerheted az Apatosaurus életét és a dinoszauruszokkal kapcsolatos érdekességeket. A 3D fapuzzle készítése igazi élmény és remek lehetőség arra, hogy a kézügyességedet fejleszd, miközben szórakozol.

A termék ajánlott életkorát tekintve 6 éves kortól, azonban az egész család számára remek választás lehet egy közös játékra. A játékidő attól függ, hogy mennyire összetett a készlet, de általában 30-60 percet vesz igénybe az összeállítás.

A Gepetto's Workshop termékei több díjat is elnyertek a kiváló minőség és a kreativitás terén. A 3D fapuzzle készletek nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a képzeletet, a finommotoros képességeket és a problémamegoldó készséget is.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amelyben a képzeleted és a kreativitásod szabadon szárnyalhat, akkor a Gepetto's Workshop Apatosaurus készlete remek választás lehet számodra. Vásárold meg most és élvezd a kihívást, amit az összeállítás jelent, miközben megismerkedhetsz egy újabb dinoszauruszfajjal. A Gepetto's Workshop készleteivel garantáltan remek időtöltést fogsz eltölteni a családdal vagy barátokkal együtt.

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731562
Cikkszám
58381

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek