TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Figurix társasjáték Ravensburger

Figurix társasjáték Ravensburger
Figurix társasjáték Ravensburger
Figurix társasjáték Ravensburger
Figurix társasjáték Ravensburger
Figurix társasjáték Ravensburger
Figurix társasjáték Ravensburger

Figurix társasjáték Ravensburger

Ki fedezi fel elsőként a dobott kombinációt a Figurix társasjátékban? Ebben az izgalmas játékban a jó megfigyelés és a gyors reagálás a legfontosabb! A megfigyelőképességeteket fejleszti, hogy elsőként kell egymáshoz illő kombinációkat találnotok a játéktáblán! A célotok az, hogy a többieket megelőzve helyezzétek el a táblán a fa figurákat!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (28)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 070 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Figurix társasjátékot ajánljuk mindenkinek, aki szereti az izgalmas és szórakoztató játékokat. Ez a játék ideális választás lehet családoknak, baráti társaságoknak vagy akár gyerekeknek is. A játékot 2-6 játékos játszhatja, és ajánlott életkor 7 éves kortól. Az egy játék időtartama kb. 20 perc, így nem csak szórakoztató, de akár egy rövid szünetet is beiktathatsz a napi teendőid közé.

A Ravensburger Figurix társasjátéka elnyerte a "Toy Award" díjat, amely az egyik legismertebb és legelismertebb játék díj a világon. Ezt a díjat azért kapta meg, mert kiváló minőségű anyagokból készült és nagyszerű játékélményt nyújt a játékosoknak.

A játék nagyon egyszerű és könnyen érthető. A dobókockák különböző színű gyűrűket, köröket és figurákat mutatnak. A játékosoknak az a feladata, hogy minél gyorsabban felfedezzék az adott szimbólumokat a játéktáblán és azokra helyezzék a korongjaikat. Az, aki a leggyorsabban cselekszik és a legtöbb korongot helyezi el, nyeri meg a játékot.

A játék célja nem csak a szórakoztatás, hanem a figyelem és a reakcióidő gyorsítása is. Ezáltal hozzájárulhat a képességek és a reflexek fejlesztéséhez, és nagyszerű időtöltést biztosít mindenki számára.

Ha keresel egy játékot, amely garantálja a szórakozást és a kihívást, akkor válaszd a Ravensburger Figurix társasjátékot! Fedezd fel a játék izgalmas világát és játssz barátaiddal és családtagjaiddal!

Adatok

Gyártó
Ravensburger
EAN
4005556244324
Cikkszám
62221

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!