TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco

Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco
Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco
Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco
Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco

Face - mix korai fejlesztőjáték - Djeco

Face - mix korai fejlesztőjáték, Djeco. A csodás, kis kedves kis állat fejes kirakó egy nagyszerű játék az egészen kicsik számára is. Már 2 éves kortól ajánlott. A színes, csodás, kis kedves kis figurák a gyerekek nagy kedvence. Fa puzzle játék. 

Bővebben
Ajánlott korosztály :
1 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Face - mix korai fejlesztőjáték, Djeco, egy fantasztikus játék, amelyet akár egyedül, akár barátaival együtt játszva is élvezni lehet. A játékban a kicsiknek lehetőségük van megismerkedni az állatokkal, ráadásul közben fejlesztik a logikájukat, a szem- és kéz-koordinációjukat is. A színes, kedves kis figurák és a fa puzzle játék garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét, így hosszú órákon keresztül szórakoznak majd vele.

A játékot már 2 éves kortól ajánlott, így mindenki számára elérhető. A játékidő pedig egyedül vagy társaságban is változó, hiszen mindenki saját tempójában haladhat a kirakóval. A játék sikere pedig garantált, hiszen több díjat is elnyert már a különleges kivitelezése és fejlesztő hatása miatt.

Ha szeretnéd, hogy gyermekeid szórakoztatóan és hasznosan töltsék az időt, akkor a Face - mix korai fejlesztőjáték, Djeco, az ideális választás. Nem csak élvezetes játék, hanem egyben fejlesztő eszköz is, amely garantáltan segíti a gyermekek fejlődését. Ne habozz, szerezd be ma még a sajátodat, és tapasztald meg te is, milyen fantasztikus játékra bukkantál!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
6,2 x 13,2 x 15,6 cm
Djeco cikkszám
DJ01679
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900016798
Cikkszám
56570

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!