TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszen

Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszen

Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszen

Tartalma:
– 86 kártya
– 24 feladatkártya
– 30 megoldáskártya
– 32 segítségkártya
– 2 kartonelem
– 3 zárt lap
– 1 könyv
– 1 dekódertárcsa

Játékosok száma 1–4 fő
Játékidő kb. 90 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
45 – 90 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (53)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 210 Ft

Részletek

A Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszen egy igazán különleges társasjáték, amely garantáltan felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg minden játékos számára. A játékban a résztvevőknek egy gyilkosságot kell megoldaniuk, amelynek során nyolc gyanúsított és egy eltűnt detektív áll a rendelkezésükre. A feladat nem lesz könnyű, de a zseniális Achilles Pusso jegyzetei segítségével mindenki képes lesz megoldani a rejtélyt mielőtt a vonat megérkezik Konstantinápolyba.

A játékot egyedül vagy akár barátokkal is játszhatod, azonban fontos tudni, hogy a játékot csak egyszer lehet játszani, mivel a játék részeit összehajtják, kivágják és rájuk írnak. A játékot azoknak ajánljuk, akik profik a szabaduló-szoba játékok terén, és akik szeretik a kihívásokat.

A játék tartalmaz egy dekódertárcsát, 86 kártyát, 2 kartonelemet, 3 lezárt lapot, 1 könyvet és 1 játékszabályt. A dobozméret 18 x 13 x 4 cm, így egyszerűen szállítható és tárolható. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi idő alatt sikerül megoldani a feladványokat.

Az Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszen számos díjat nyert már, köztük az "Év társasjátéka" díjat is elnyerte, ami még inkább bizonyítja, hogy ez a játék egy igazi kihagyhatatlan élmény minden játékos számára. Ha szeretnéd átélni a nyomozás izgalmait és megmutatni, hogy mennyire ügyes vagy a logikai feladványok megoldásában, akkor nincs más dolgod, mint beszerezni a Exit: A játék - Rejtély az Orient expresszent, és elkezdeni az izgalmas nyomozást!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890803093
Cikkszám
101233

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!