TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Exit: A játék - A kísérteties villa

Exit: A játék - A kísérteties villa

Exit: A játék - A kísérteties villa

Tartalma:
– 86 kártya
– 30 segítségkártya
– 30 megoldáskártya
– 26 feladatkártya
– 1 könyv
– 1 zárt poszter
– 1 dekódertárcsa
– 3 különleges alkatrész

Játékosok száma 1–4 fő
Játékidő kb. 90 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
45 – 90 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 390 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Exit: A játék - A kísérteties villa egy olyan társasjáték, amelyet csak egyszer lehet játszani! A játék során felfedezheted a kísérteties villát, ahol minden rejtélyt meg kell oldanod, hogy elérjétek a kijáratot. A játékhoz szükséges összes kellék már a dobozban található, beleértve a dekóder-tárcsát, a kártyákat, a könyvet és a játékszabályt. A játék ideje átlagosan 1-2 óra, így garantáltan izgalmas időtöltést jelent az egész család számára.

A játékot a legjobb barátaidkal és családtagjaiddal együtt játszani, így még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá válik. Ajánlott korosztály 12 éves kortól, így az idősebb gyerekek és a felnőttek is élvezhetik a játékot. Az Exit: A játék - A kísérteties villa elnyerte a 2017-es Spiel des Jahres díjat, amely az egyik legnépszerűbb társasjáték-díj a világon!

Ne hagyd ki az izgalmas kalandot és fedezd fel a kísérteties villát a barátaiddal és családtagjaiddal együtt! Az egyszeri játékélmény garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd számotokra. Vásárold meg most az Exit: A játék - A kísérteties villa-t és készülj fel az izgalmas kalandokra!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890804199
Cikkszám
103080

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!