TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games

Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games

Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games

Ez a készségfejlesztő játék két játékmódot is kínál a szórakozáshoz. Egyikben az Eszkimó kenuban ül és vízre kell kerülnie, míg a másikban jégtáblán kell állnia. Játssz végig minden kihívást a két játékmóddal, hogy teljen különböző megoldásokra lelj. Az Északi Sark Expedíció 80 feladványával véget nem érő agytornára invitál kicsiket és nagyokat egyaránt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 370 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games máris a legújabb kedvenc játékoddá válhat! Ez a játék nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy teszteld a logikádat és szem-kéz koordinációdat. A játékban 2 x 40 feladványt találsz, amelyek garantáltan próbára teszik a képességeidet. Az Egyszerű és könnyen érthető szabályoknak köszönhetően minden korosztály számára ideális játék, ajánlott kortól függetlenül. A játékosoknak lehetőségük van egymással versenyezni, hogy ki tudja megoldani a feladványt a legrövidebb idő alatt, vagy csak egyszerűen szórakozni és élvezni az együtt töltött időt.

Az Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games fantasztikus ajándék lehet a család minden tagjának. A játék 7 játékelemet, játéktáblát és 40 feladványkártyát tartalmaz, amelyek garantáltan órákra lefoglalják a játékosokat. A játék lehetőséget ad arra, hogy a játékosok megismerjék a különböző nehézségi szinteket, így a kezdők és a haladók is élvezhetik a játékot.

Az Északi Sark Expedíció társasjáték Smart Games már elnyerte a játékosok és a szakmai zsűri elismerését is. A játék fantasztikus játékélményt ígér minden korosztály számára, így ne habozz, szerezd be most és élvezd az izgalmas logikai feladványokat!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301519560
Cikkszám
58729

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!