TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Trefl Elvis Presley kollázs - 500 db-os panoráma puzzle 29510

Trefl Elvis Presley kollázs - 500 db-os panoráma puzzle 29510

Trefl Elvis Presley kollázs - 500 db-os panoráma puzzle 29510

Tulajdonságok:
A kirakható puzzle alkotórészek száma: 500 db
A kirakott kép mérete: 66 × 24 cm

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
301-600
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 230 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Trefl Elvis Presley montázs 500 db-os panoráma puzzle lehetővé teszi, hogy az ikonikus énekes életének egy szép pillanatát hozzuk létre a saját otthonunkban. A kirakható puzzle 500 darabból áll, és a végeredmény egy lenyűgöző 66 × 24 cm-es kép lesz, melynek megtekintése igazán lélegzetelállító élményt nyújt.

Ez a puzzle tökéletes kikapcsolódást nyújt mind az Elvis rajongóknak, mind pedig azoknak, akik szeretnek kihívást keresni az életben. A kirakás során a koncentráció, a problémamegoldó képesség és az időzítés készsége is fejlődhet. Ez a játék kiváló lehetőség arra, hogy barátaiddal és családtagjaiddal eltöltsd az időt együtt, miközben izgalmas kihívásokat hoztok létre.

Az Elvis Presley montázs 500 db-os panoráma puzzle ajánlott korosztálytól függetlenül, bárki élvezheti a kirakás folyamatát. Azok a játékosok, akik szeretik a kihívásokat és a puzzle-ket, biztosan élvezni fogják ezt a terméket.

A játékidőt nehéz meghatározni, mert a puzzle kirakása attól függ, hogy milyen gyorsan haladsz. Általában azonban 2-3 óra szükséges ahhoz, hogy a 500 darabot kirakjuk és elkészüljünk az elképesztő képpel.

A Trefl-t ismerték el már számos díjjal, köztük a "Játékgyártó" és "A Legjobb Játék" díjakkal. Ez a vállalat minden termékével a minőséget és a kiválóságot képviseli, így biztosak lehetünk abban, hogy ezzel a puzzle-kel is elégedettek leszünk.

Ha szeretnéd, hogy az otthonod falán egy valóban egyedi és terjedelmes kép díszelegjen, akkor a Trefl Elvis Presley montázs 500 db-os panoráma puzzle tökéletes választás számodra! Ráadásul a kirakás során egy fantasztikus kikapcsolódást és időtöltést biztosít barátaiddal és családtagjaiddal együtt. Tedd próbára a problémamegoldó képességedet és élvezd az izgalmas kihívásokat, melyek ebben a kirakós játékban rejlenek!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Trefl
EAN
5900511295108
Cikkszám
103548

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!