TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Eleje-hátulja Párosító játék Orchard

Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
Eleje-hátulja Párosító játék Orchard
-25%

Eleje-hátulja Párosító játék Orchard

A farm életét mindenki szereti, tele színes állatokkal és a jól ismert farmer karakterével. Most a legkisebbeknek kedvezünk ezzel az igényes párosító játékkal, melyben meg kell találni, melyik fejhez melyik far tartozik. Izgalmas kalandok másfél éves kortól!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
1,5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
4 240 Ft
3 180 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.29

Részletek

Az Orchard párosító játék egy igényes és szórakoztató játék, amelyet már másfél éves kortól ajánlunk. A játék célja, hogy a kicsik párosítsák össze az állatok vagy a traktor elejét és hátulját, és alkossák meg az egész képet. A készlet 24 vaskos puzzle-elemet tartalmaz, amelyek nagyobbak és strapabíróbbak, mint a hagyományos puzzle-elemek, így a kicsik könnyen meg tudják fogni és össze tudják illeszteni őket.

Az Orchard párosító játék nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatással is bír. A játék fejleszti a kézügyességet, a megfigyelőképességet, a színek és formák párosítását, a szociális interakciókat, a beszédkészséget és a memóriát. Emellett az állatok neveinek elsajátítását is megkönnyíti, és beszélgetési lehetőséggel szolgál adott témakörben.

Az Orchard párosító játék egy könnyen tanulható és egyszerű játék, amelynek játékideje változó, attól függően, hogy mennyi ideig tart a kicsiknek összepárosítani az állatokat vagy a traktor elejét és hátulját. A játék akár társasjátékká is alakulhat, így a kicsiknek és a család tagjainak is sok-sok órás szórakozást nyújthat.

Az Orchard párosító játék számos elismerést kapott már, többek között a Toy Talk Awards és a Practical Pre-School Awards is díjazta a játékot. A játék minőségi és strapabíró, így biztosan sokáig szolgálja majd a kicsik szórakozását és fejlődését.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlődjön játszva, válaszd az Orchard párosító játékot! Ez a játék könnyen megtanulható, szórakoztató és fejlesztő hatással bír. A készlet tartalma 24 vaskos puzzle-elem és 1 játékleírás. Ne habozz, fejleszd Te is tudatosan gyermeked képességeit egy minőségi játékkal!

Adatok

Gyártó
Orchard
EAN
5011863102003
Cikkszám
54887

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek