TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Egyszer volt, hol nem volt... Puzzle

Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle

Egyszer volt, hol nem volt... Puzzle

Hol volt, hol nem volt… mesés jeleneteket ábrázoló puzzle már 2 éves kortól a finommotorika, a kézügyesség és a logikus gondolkodás fejlesztésére! Fejleszd gyermeked képességeit egy minőségi, szépen kidolgozott kirakóval!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 020 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Egyszer volt, hol nem volt… puzzle nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy együtt játszhass a gyermekeiddel és közben fejlesszétek a képességeiteket. A játék már 2 éves kortól ajánlott, így minden gyerkőc számára ideális választás lehet. A játékidő pedig akár 20-30 perc is lehet, így rövid idő alatt is fejleszthetitek a kreativitásotokat és logikus gondolkodástokat.

Az Egyszer volt, hol nem volt… puzzle több díjat is elnyert már, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi játékot választasz. A játékban 6 különböző mese jelenetet kell összerakni nagyobb darabokból (3 részből), és mindegyik jelenet gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag. A játék során megismerheted olyan népszerű mesefigurákat, mint Piroska és a farkas, vagy Babszem Jankó.

Az Egyszer volt, hol nem volt… puzzle fejleszti a finommotorikus mozgást, a vizuális és asszociációs képességet,valamint a kézügyességet, továbbá bátorítja a döntéshozatalt és elősegíti a kreativitást. A játék lehetőséget ad arra, hogy közösen játszhassatok és közben közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha szeretnéd fejleszteni a gyereked kreativitását, logikus gondolkodását és finommotorikus mozgását, akkor az Egyszer volt, hol nem volt… puzzle tökéletes választás lehet számodra. Játszatok együtt, és fedezzétek fel a mesék világát egy kiváló minőségű játékkal!

Adatok

Gyártó
Orchard
Cikkszám
54891

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek