TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Dobble Bogyó és Babóca társasjáték Asmodee

Dobble Bogyó és Babóca társasjáték Asmodee

Dobble Bogyó és Babóca társasjáték Asmodee

A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek Bogyóval és Babócával! A kártyákon 6-6 különböző képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös szimbólumokat.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (232)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 270 Ft

Részletek

A Dobble Bogyó és Babóca társasjáték Asmodee kiadásában a legkisebbek is játszhatnak, hogy fejlesszék a koncentrációjukat és a reflexeiket. A játék 5-féle játékváltozattal rendelkezik, így sosem unatkoznak majd a gyerekek. A kártyákon Bogyó és Babóca témájú képeket láthatunk, és minden kártyán 6-6 különböző kép található. Célunk az, hogy minél gyorsabban megtaláljuk a közös képeket a többi játékos kártyáin. A játék könnyen hordozható, így bárhol játszható, és a szabályok egyszerűek, így hamar megtanulható.

A Dobble Bogyó és Babóca társasjáték ajánlott életkor 4 éves kortól, és 2-5 játékos játszhatnak egyszerre. A játékidő rövid, mindössze 10-15 perc, így könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba. A Dobble Bogyó és Babóca több díjat is nyert, mint például a 2018-as Toy of the Year díjat.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlődjön, miközben játékosan töltik az időt, akkor a Dobble Bogyó és Babóca társasjáték a tökéletes választás! A játék nem csak szórakoztató, de segíti a koncentráció és a reflexek fejlesztését is. Ráadásul könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. Legyen szó utazásról, vagy otthoni játékról, a Dobble Bogyó és Babóca társasjáték mindig garantálja a jó hangulatot és a fejlődést egyaránt!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
3558380082262
Cikkszám
69163

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!