TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Djeco - Mémo Tropico

Djeco - Mémo Tropico
Djeco - Mémo Tropico
Djeco - Mémo Tropico
Djeco - Mémo Tropico

Djeco - Mémo Tropico

Szükséged lesz a memóriádra, hogy megjegyezd az állatok helyét. Az állatok folyamatosan keresik a rejtekhelyüket.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 360 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Djeco Mémo Tropico egy fantasztikus játék, amely segít az emlékezet fejlesztésében. A játékot 2-4 játékos játszhatja, és az ajánlott életkor 5 éves kortól. A játék célja, hogy megtaláljuk az állatok rejtekhelyét. Az állatok folyamatosan mozognak, így nagyon fontos, hogy figyelj és emlékezz, hol volt az adott állat. Az első játékos kiválaszt egy állatot, és elmondja, hol van az állat rejtekhelye. Ezután a következő játékosnak kell ugyanazt az állatot megtalálnia. Ha sikerül, akkor a játékos megtarthatja az állatot, és újabb állatot választhat. Az nyer, aki a legtöbb állatot megszerzi.

A játék időtartama körülbelül 15-20 perc, így tökéletes választás azoknak, akiknek kevés szabadidejük van, de mégis szeretnének játszani. A játék kiválóan fejleszti a gyerekek emlékezetét, koncentrációját és figyelmét. A Mémo Tropico számos díjat nyert el, köztük a Parents' Choice Silver Honor díjat és a Spiel Gut minősítést.

A Djeco Mémo Tropico egy fantasztikus ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek játszani és szeretnék fejleszteni az emlékezetüket. A játék vízfestékkel készült, így nagyon szép és vonzó a gyerekek számára. A Mémo Tropico garantáltan órákra leköti a gyerekeket, és segít abban, hogy jobban megismerjék az állatokat és fejlesszék az emlékezetüket. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni a gyerekeknek, amely fejleszti az agyukat és szórakoztató, akkor a Djeco Mémo Tropico a tökéletes választás.

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
4,3 x 21,5 x 21,5 cm
Djeco cikkszám
DJ08444
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900084445
Cikkszám
56304

Bemutató videó

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!