TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Cube Puzzler Go - Smart Games

5 (1 vélemény)
Cube Puzzler Go - Smart Games
Cube Puzzler Go - Smart Games
Cube Puzzler Go - Smart Games
Cube Puzzler Go - Smart Games

Cube Puzzler Go - Smart Games

5 (1 vélemény)
Színes kocka puzzle? Egy nagy élmény lesz számodra! Le ne maradj róla!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (20)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft

Részletek

A Cube Puzzler Go egy okos játék, amely garantáltan leköt minden korosztályt! A játék célja, hogy a változatos formájú színes elemeket visszahelyezzük a játéktálcába. Az izgalmas játékmenet és a 80 különböző nehézségű feladvány garantáltan leköt majd minden játékost. Az első pályák még könnyűnek tűnnek, de ahogy haladunk a játékban, úgy lesz egyre nehezebb a feladat. Ha már sikerült elsajátítani az egyszerűbb sík feladványokat, akkor jöhet a 3D-s piramis építése!

A játék ideális 1 főnek, de akár többen is játszhatnak egyszerre, ami igazán remek családi program lehet. Ajánlott életkor 6 éves kortól, így a kisebbek is könnyen el tudják kezdeni. A játék időtartama nagyban függ az adott feladvány nehézségétől, de általában 15-20 percet vesz igénybe, így akár több játékot is lehet egymás után játszani.

A Smart Games-IQ Puzzler Go logikai játéknak számos elnyert díja van, ami bizonyítja a játék magas minőségét és népszerűségét. Az egyszerű játékszabályokkal rendelkező játék remek szórakozást nyújt, és kiválóan fejleszti a logikai gondolkodást és a kézügyességet.

Ha szereted a kihívásokat és szeretnél egy izgalmas játékot játszani, akkor a Cube Puzzler Go a tökéletes választás számodra. Tedd próbára a logikádat és az ügyességedet ezzel a remek játékkal!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301521976
Cikkszám
58871

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Remek logikai játék