TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Csúszómester Sink or Swim logikai játék

Csúszómester Sink or Swim logikai játék
Csúszómester Sink or Swim logikai játék
Csúszómester Sink or Swim logikai játék
Csúszómester Sink or Swim logikai játék

Csúszómester Sink or Swim logikai játék

Mozgassd el az összes akadályt, és oldd meg a feladványt! Logikai játék, a legjobb logikázóknak!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 520 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Csúszómester Sink or Swim logikai játék azoknak szól, akik szeretik a kihívásokat és nem félnek nekiállni az agytekervényeket aktivizáló feladatoknak. A játék lényege, hogy mozgassuk el az összes akadályt, és oldjuk meg a feladványt. A játék öt különböző nehézségi szintet tartalmaz, így mindenkinek ajánlott, akinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra és szórakozásra.

A játék célja, hogy az összes akadályt elmozdítsuk, és úgy oldjuk meg a feladványt, hogy a végén csak egyetlen akadály maradjon a táblán. A feladványok öt különböző nehézségi szintűek, így azok is megtalálhatják a számításukat a játékban, akik már rutinos logikai játékosok.

A játék csomagjában 50 feladványt találsz, így garantáltan sokáig élvezheted a játékot. Az 8 éves kortól ajánlott játék ideális a családok számára, hogy együtt töltsenek el egy kis időt, miközben fejlesztik a logikai és problémamegoldó képességeiket.

A Csúszómester Sink or Swim logikai játék számos díjat nyert már el, köszönhetően az izgalmas játékmenetnek és a különleges kihívásoknak. A játék játékidője változó, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választasz. Azonban garantáljuk, hogy a játék minden percében kihívásokban gazdag élményekkel gazdagodsz.

Ha szereted a logikai játékokat, és szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a logikai képességeidet, akkor a Csúszómester Sink or Swim logikai játék a legjobb választás számodra! Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
PopularPlaythings
EAN
5999566840739
Cikkszám
55739

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek