TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Csúszkaland társasjáték

Csúszkaland társasjáték

Csúszkaland társasjáték

A Csúszkaland egy vidám családi játék, amelyben összehangolt erőkkel kell eljuttassunk egy guruló lovagot céljába...Persze a cél egyre nehezebben elérhető!

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
15 – 45 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (87)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 650 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Csúszkaland társasjáték egy izgalmas és kihívásokkal teli játék, amelyben csak az összehangolt akciók segíthetik a játékosokat a bajban lévő birodalom megmentésében! A játékban 2-4 játékos vehet részt, akiknek az összeszokott csapatmunkájukra lesz szükségük ahhoz, hogy végigjussanak a 20, egyre nehezedő küldetésen.

A játék ajánlott korosztálya 6 éves kortól, így a kisebbek is élvezhetik a játék izgalmas pillanatait. A játékidő átlagosan 20-30 perc, ami ideális időtartam egy rövid, de izgalmas játékhoz.

A játék nyerte el a 2019-es Német Játékdíjat, amely elismerés a játék magas minőségére és szórakoztató jellegére utal. A játék tartalma egy játéktábla, 4 kar, 20 küldetés lap, 1 Sir Görgő, 8 akadály, 9 csapda, 1 szívjelző és 1 életszámláló (3 nehézségi szint), valamint egy részletes szabálykönyv.

Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor a Csúszkaland társasjáték a tökéletes választás számodra! A játékban csak az összehangolt csapatmunka vezethet eredményre, ami remek alkalmat nyújt arra, hogy közös élményeket szerezzetek és még jobban összekovácsolódjatok. Ne habozz, vágjatok bele a Csúszkalandba és segítsetek Sir Görgőnek megmenteni a birodalmat!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
5999556752295
Cikkszám
59970

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek