TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Csigafutam társasjáték

Csigafutam társasjáték

Csigafutam társasjáték

A Ravensburger „Csigafutam” társasjátékban bármi megtörténhet, még az is, hogy futóversenyt rendeznek a lassan araszoló csigák. Az egyszerű játék szabályai a legkisebbek számára is könnyen elsajátíthatóak, az izgalmas játékban pedig bárki nyerhet, ha a szerencse mellé áll. A színes dobókockák segítségével araszolnak a csigák a cél felé, aki először beér, az lesz a győztes. Dobj, lépj, segítsd a csigád, hogy ő lehessen a leggyorsabb a tisztáson! A készletben hat darab facsiga, két színes dobókocka, valamint egy játék tábla található.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 650 Ft

Részletek

A Csigafutam társasjáték egy egyszerű és szórakoztató játék, amelyet bármely életkorú játékos élvezni fog. A játékban hat darab facsiga indul versenybe egymással a cél felé. A játék célja, hogy az elsőként célba érő csiga legyél. A játék szabályai rendkívül egyszerűek és a legkisebbek is könnyen elsajátíthatják.

A játékidő körülbelül 20-30 perc, ami pont elég idő, hogy minden játékosnak legyen esélye megnyerni a versenyt. A játékban maximum hat játékos játszhat, így ideális választás baráti összejövetelekre, családi játék estekre vagy gyerekszületésnapokra.

A Csigafutam társasjáték már több díjat is nyert, köztük a Német Játékszakértők Szövetsége Kiváló Játék díját is elnyerte. A Ravensburger minőségi kivitelezése és a játék szórakoztató jellege miatt a Csigafutam társasjáték mindig a játékosok kedvence lesz.

Ha szeretnél egy szórakoztató játékot, amelyet bármely életkorú játékos élvezni fog, akkor a Csigafutam társasjáték a tökéletes választás számodra. Vegyél részt a csiga versenyen, segítsd a csigádat, hogy elérje a célvonalat, és nyerd meg a játékot!

Adatok

Gyártó
Ravensburger
EAN
4005556211647
Cikkszám
62216

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek