TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Colorama társasjáték - Ravensburger

Colorama társasjáték - Ravensburger

Colorama társasjáték - Ravensburger

A színek és formák megismerésének tökéletes módja ez a társasjáték, amely szórakozás közben fejleszti a legkisebbeket is

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 610 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A játékban akár 1-6 játékos is részt vehet, így akár baráti társaságban vagy családi körben is izgalmas perceket tölthetünk el vele. A játékhoz nem szükséges előzetes társasjáték tapasztalat, így akár a legkisebbek számára is könnyen elsajátítható.

Az ajánlott életkor 4 éves kortól, így a legkisebbek is bekapcsolódhatnak a játékba, és fejleszthetik a szín- és formafelismerő képességüket. A játékidő rövid, csupán 20 perc, így akár a szabadidőnket is kellemesen eltölthetjük vele.

A Ravensburger Colorama társasjátéka számos elismerést kapott, többek között az év társasjátéka díjat is elnyerte. A játék magas minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is élvezhetjük a játékot, és nem kell aggódnunk az esetleges sérülések miatt.

Összességében a Colorama társasjáték egy kiváló választás mindenki számára, aki szeretne kellemes időt tölteni szórakozva, miközben fejleszti a képességeit. A játék kiváló ajándék lehet a kisebbeknek, de akár felnőtteknek is, akik szeretnének egy kis időre kikapcsolódni a mindennapok rohanása elől. Próbáld ki Te is, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
Ravensburger
EAN
4005556244317
Cikkszám
62215

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek