TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Classic 52 - Francia kártya - Djeco

Classic 52 - Francia kártya - Djeco

Classic 52 - Francia kártya - Djeco

A klasszikus francia kártya ezúttal új köntösben érkezett el hozzátok, próbáljátok ki ezt a klassz kiadást is! Ez a pakli remekül feldobja a családi összejöveteleket, az otthon töltött délutánokat! Már 6 éves kortól ajánlott, és számtalan játékváltozat játszható vele a pókertől a römin át a kamuig! Szerezzetek be ti is egyet ebből a sokszínű játékból az otthoni játékgyűjteményetekbe!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 490 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Classic 52 - Francia kártya a Djeco-tól egy igazi klasszikus, amely most új köntösben került a boltokba. A francia kártya már évtizedek óta népszerű játék, és most a Djeco megalkotta ezt a modernizált változatot, amellyel új játékélményeket élhetsz át.

A játék 52 lapból álló kártyapakli, amelynek lapjai sorrendben 2-től 9-ig tartó értékben vannak négy színben (ábrával), és színenként négy "karakter" is van a játékban (Jumbo, Dáma, Király, Ász). A kártya használatával számos játékvariáció játszható, így lehetőséged van az egyszerű pókertől kezdve a römin át a kamuig különböző játékokat játszani.

A Classic 52 - Francia kártya ideális választás minden korosztály számára, hiszen a játék 6-99 éves korig ajánlott. A gyerekek már 6 éves kortól használhatják, így egy igazi családi játékélményt élhettek át.

A Djeco társasjátékai kiváló minőségűek, és számos díjat nyertek az évek során. A Classic 52 - Francia kártya is egy ilyen kiváló minőségű játék, amely garantálja a szórakozást és a jó hangulatot.

Ne habozz beszerezni egyet, és élvezd az izgalmas és sokszínű játékot! A Classic 52 - Francia kártya a Djeco-tól megvásárolható a legtöbb játékboltban, vagy online is rendelhető. Legyen szó egy családi játékestéről, baráti összejövetelről, vagy csak a mindennapok szórakoztatásáról, ez a játék mindig jó választás lesz!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,8 x 8,5 x 11,8 cm
Djeco cikkszám
DJ05100
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051003
Cikkszám
56452

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek