TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Chimere társasjáték

Chimere társasjáték
Chimere társasjáték
Chimere társasjáték
Chimere társasjáték

Chimere társasjáték

Készen állsz egy varázslatos versenyre? Az uralkodó a birodalom legjobb varázslóját keresi. Ezt a címet pedig csakis az nyerheti el, aki a legkáprázatosabb királyi kabalát készíti el. Tedd próbára képességeid és kreativitásod és győzd le a többi mágust ezen a maratoni, három éves versenyen! Vajon sikerül elnyerned az uralkodó kegyeit? Izgalmas kikapcsolódás 2-5 fő részére már 8 éves kortól.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 970 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Chimere társasjáték kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy izgalmas és kreatív játékban részt venni. A játék minden részlete átgondolt és kidolgozott, így garantáltan szórakoztató lesz az egész család számára. A játékot 2-4 játékos játszhatja, és ajánlott kortól függetlenül, bár jobban illeszkedik a 10 éves kor feletti korosztályhoz.

A Chimere társasjáték több díjat is elnyert, köztük a 2019-es As d'Or díjat is, ami a legjobb franciául kiadott társasjáték díja. Ez a játék tehát már bizonyította, hogy nem csak szórakoztató, de nagyon is kiváló minőségű és egyedi is.

A játékmenet során a játékosoknak el kell alkotniuk egy saját lényt három különböző állatból álló kombinációval, majd versenyeznek egymással különböző versenyeken. A szabályok egyszerűek és könnyen megérthetőek, így akár új játékosok is könnyen bekapcsolódhatnak a játékmenetbe.

A Chimere társasjátékban minden játékmenet új és izgalmas kihívásokat tartogat, így sosem unalmas vagy kiszámítható. A játékmenet izgalmas és szórakoztató, és garantáltan eltölti majd az időt az egész családnak. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot játszani, akkor a Chimere társasjáték az egyik legjobb választás a piacon. Próbáld ki te is, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
BlackrockGames
EAN
3760257550006
Cikkszám
55122

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!