TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Crime Writers: Cerberus kiegészítő

Crime Writers: Cerberus kiegészítő
Crime Writers: Cerberus kiegészítő
Crime Writers: Cerberus kiegészítő
Crime Writers: Cerberus kiegészítő
-10%

Crime Writers: Cerberus kiegészítő

A Cerberus egy "fiktív" bűnügyi újság. Minden Cerberus kártyán az újság egy oldalát látjuk, rajta pedig egy bűnügyi vezércikk kiemelését egy vastag keretben, mely mindig egy-egy kulcsfontosságú elemet ad hozzá a húzott alapkártyákhoz.
Eme fontos elemet a játékosoknak szintén be kell építeniük a történetükbe úgy, hogy az általuk felvázolt bűntény következményeként kialakult nyomozásról szóló cikk állítása igaz legyen...

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 10 játékos részére
Játékidő :
30 – 150 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
3 280 Ft
2 952 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30

Részletek

A Crime Writers: Cerberus kiegészítője egy újabb dimenziót ad a már korábban megjelent társasjátékhoz. A Cerberus egy fiktív bűnügyi újság, amelyen keresztül a játékosok még mélyebben elmerülhetnek a bűnügyi világban.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott korosztály 14 éves kortól kezdődik. A játékidő körülbelül 90 perc, így ebben az időben a játékosoknak lehetőségük van kibontani az összes játékelemet.

A Cerberus kiegészítő minden kártyája egy újságcikk részlete, amelyek fontos tényeket tartalmaznak az általuk alkotott esetekről. A játékosoknak fel kell használniuk ezt az információt, és bele kell szőniük a történetbe, hogy extra pontokat szerezzenek.

Ez a társasjáték már elnyerte a játékosok tetszését, és most a Cerberus kiegészítővel még élvezetesebbé teszi a játékélményt. A játéktérre lépve, a játékosok egy olyan világba merülnek, ahol a bűnügyek megoldása a fő feladat. A Cerberus kiegészítővel pedig az újságcikkek segítségével élethűbbé válik a játékélmény.

Ha szereted a bűnügyi történeteket, és szeretnél egy élethű játékban részt venni, akkor ne habozz, és szerezd be a Crime Writers: Cerberus kiegészítőjét. Az extra pontokért folytatott küzdelem még izgalmasabbá teszi a játékot, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed.

Adatok

Gyártó
LullaGames
EAN
5999886707170
Cikkszám
64106

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!