TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Carcassonne Safari társasjáték - Piatnik

Carcassonne Safari társasjáték - Piatnik

Carcassonne Safari társasjáték - Piatnik

Tartalma:
– 72 tájlapka
– 50 állatlapka
– 5 pontlapka (50/100 oldallal)
– 1 startlapka
– 30 fa figura (öt színben)
– 2 fa terepjáró
– 5 fa elefánt
– Értékelőtábla
– játékszabály

Játékosok száma 2–5 fő
Játékidő kb. 35 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 360 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Carcassonne Safari társasjáték egy izgalmas, kalandos utazásra visz az afrikai szavannákra, ahol majmok ugrálnak az olajfákon, oroszlánok pihennek a majomkenyérfák árnyékában és az elefántok nehéz léptei alatt megremeg a táj. A játékban 2-5 játékos játszhatnak, és a játékot 7 éves kortól ajánljuk. A játékidő kb. 35-45 perc, ami pont elég ahhoz, hogy a játékosok élvezzék az izgalmas kalandokat az afrikai szavannán.

A játék célja, hogy a játékosok lerakják a tájlapkákat, amelyekből áll a szavanna, és megszerezzenek minél több pontot az állatokért. A játékosok minden húzás után letesznek egy tájlapkát, és a tájlapkára ráállítják a követőiket. Amikor egy bokor vagy egy út lezáródik, pontokat kapnak a különböző állatokért, egy fa esetében azonban egy állatlapka jár, amelyből lehet vízlelőt építeni. Ez mind pontokat jelent a játék közben. A végső értékelésnél kiderül, hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot, és az nyeri meg a játékot.

A játékot számos díjban részesítették, ezek között van a 2018-as Német Év Játéka díj, a 2019-es Kennerspiel des Jahres díj, valamint a 2019 Golden Geek Awards Best Family Board Game díja. A játékot a Piatnik készítette, ami garancia a minőségre és a szórakozásra.

Ha szereted a kalandokat, az afrikai szavannát és a társasjátékokat, akkor a Carcassonne Safari társasjáték neked való. Fedezd fel az afrikai szavannát, építs vízlelőket és szerezz minél több pontot az állatokért. Játssz barátaiddal és családoddal, és élvezd a kalandokat az afrikai szavannán!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890803291
Cikkszám
100459

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!