TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Tudományos ismeretek társasjáték

Brainbox - Tudományos ismeretek társasjáték

Brainbox - Tudományos ismeretek társasjáték

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Tudományos ismeretek társasjáték minden korosztály számára ajánlott, akár egyedül is játszható, akár többen játszanak egyszerre. Az időjáték jelleg miatt izgalmas és pörgős játékélményben lehet része a játékosoknak. Az ajánlott játékidő 10-15 perc, így akár egy kis szünetben is élvezhető.

A BrainBox - Tudományos ismeretek társasjáték számos díjat nyert már el, mint például az IDEA játéktervezési díjat, a Tillywig Brain Child Awardot, az Academics Choice díjat és még számos más elismerést.

A társasjáték nemcsak szórakoztató, de emellett nagyon hasznos is a fejlesztő hatása miatt. A játék során a játékosok különböző tudományos ismeretekkel ismerkedhetnek meg, miközben fejlesztik a figyelmüket, a memóriájukat és a reflexeiket. A BrainBox - Tudományos ismeretek társasjáték tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a tudományt és a játékos kihívásokat.

Ha szeretnél egy izgalmas és hasznos társasjátékot vásárolni, akkor a BrainBox - Tudományos ismeretek társasjáték biztosan nem fog csalódást okozni. Próbáld ki te is és garantáltan le fog nyűgözni!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936462
Cikkszám
59968

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!