TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Ragadozók társasjáték

Brainbox - Ragadozók társasjáték

Brainbox - Ragadozók társasjáték

 Brainbox - Ragadozók remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő állatról, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek! A válaszokat ellenőrizheted.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Ragadozók társasjáték egy fantasztikus agytorna és szórakozás egyaránt, amely akár egyedül, akár több játékos részére is garantálja az izgalmas játékélményt. A játék során 10 másodperc áll rendelkezésre, hogy minél több információt megfigyelj a kihúzott kártyán szereplő vadállatokról, majd a dobókocka segítségével a kockán szereplő szám szerint szereplő kérdésre kell helyes választ adnod. A homokóra méri az időt, a kártyán pedig ellenőrizheted a válaszodat.

A játékban 55 darab kártya található, amelyek mindegyike egy izgalmas ragadozó életét mutatja be. A játékosoknak figyelniük kell, melyik állat miben a legjobb, milyen táplálékot fogyasztanak és milyen viselkedésük van. A játék egy nagyszerű módja annak, hogy megismerd a világ legveszélyesebb ragadozóit, miközben fejleszted az észlelőképességedet és a reakcióidőd.

A BrainBox - Ragadozók társasjáték 8 éves kortól ajánlott, és akár 2-6 játékos is játszhat vele. A játék időtartama körülbelül 10-15 perc, ami elég ahhoz, hogy elnyerje a játékosok figyelmét, de nem annyira hosszú, hogy unalmassá váljon.

A társasjáték a környezettudatosság jegyében készült újrahasznosított anyagokból, így nem csak az agyadat edzi, hanem lehetőséged van a fenntarthatóság jegyében játszani is.

A BrainBox - Ragadozók társasjáték számos díjat nyert már, többek között a ToyTalk Awards "Special Award" díját is elnyerte. A játék garantáltan fejleszti az észlelőképességet, javítja a memóriát és segít a koncentráció fejlesztésében. Érdemes beszerezni, ha szereted a társasjátékokat, vagy ha szeretnéd fejleszteni az észlelőképességedet és a memóriádat. A BrainBox - Ragadozók társasjáték az egyik legjobb módja annak, hogy élvezetes és okos szórakozást találj magadnak és barátaidnak.

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936530
Cikkszám
59384

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!