TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Hungary társasjáték (angol nyelvű)

Brainbox - Hungary társasjáték (angol nyelvű)

Brainbox - Hungary társasjáték (angol nyelvű)

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
8 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft

Részletek

A játék ideális 8 éves kortól kezdődően mindenkinek, aki szereti a játékokat, és érdekli Magyarország történelme és kultúrája. A BrainBox - Hungary társasjáték egy klasszikus társasjáték, amely minden korosztály számára szórakoztató és kihívást jelentő. A játék időtartama körülbelül 10-15 perc, ami tökéletes egy rövid játékra, hogy szórakoztasson és kikapcsoljon.

A BrainBox - Hungary társasjáték elnyerte a "Toy Talk Awards" 2014-es díját a "Best Family Game" kategóriában, ami bizonyítja, hogy ez egy kiváló társasjáték minden család számára. Ha szereted a játékokat és érdekel a magyar történelem, akkor ez a játék neked való. A BrainBox - Hungary társasjáték kiváló ajándék lehet barátoknak vagy családtagoknak, akik szeretnek játszani és érdeklődnek a magyar kultúráért.

Ne maradj le erről az izgalmas játékról, amelyben erősítheted a memóriádat, és együtt fedezheted fel az országunkban található kincseket. Vedd meg most, és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822900524
Cikkszám
59301

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!