TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Első színek társasjáték

Brainbox - Első színek társasjáték

Brainbox - Első színek társasjáték

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- 1 db homokóra
- 1 db dobókocka

A játék célja, hogy a játékosok megfigyeljék az adott kártyán található színeket, majd a homokóra lefutása alatt megpróbálják helyesen megnevezni azokat. A dobókocka segít abban, hogy melyik színről kell beszélni. Az játékot egy vagy több gyerekkel lehet játszani, és a játék időtartama kb. 10-15 perc. Az Első színek játék nyert már több díjat is a készségfejlesztő társasjátékok kategóriájában.

Az Első színek játék egy fantasztikus lehetőség az óvodás korú gyerekeknek, hogy fejlesszék a megfigyelőképességüket, a színek és formák felismerését, valamint a szókincsüket. A játék segítségével könnyedén tanulhatnak új szavakat és kifejezéseket, miközben játszanak és szórakoznak. Az egyszerű szabályoknak köszönhetően a játék nagyon könnyen elsajátítható, így akár az egész család is bekapcsolódhat a játékba.

Ha Te is szeretnél egy olyan játékot, amivel fejlesztheted a gyermeked készségeit, miközben jókat szórakoztok együtt, akkor az Első színek játék a tökéletes választás. Ráadásul a tartós anyagból készült kártyák és az egyszerű szabályok garantálják, hogy a játék hosszú éveken át szórakoztató és tanulságos időtöltés lesz a család minden tagja számára. Ne habozz, vásárold meg az Első színek játékot, és élvezzétek együtt a játék örömét és a fejlődést!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936707
Cikkszám
59302

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!