TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox- Első betűk társasjáték

Brainbox- Első betűk társasjáték

Brainbox- Első betűk társasjáték

Brainbox- Első betűk gyerekeknek már 3 éves kortól. Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Első betűk társasjáték ideális választás az óvodáskorú gyermekeknek, akiknek szükségük van egy játékos, de ugyanakkor fejlesztő tevékenységre. A játék célja, hogy segítse a gyerekeket abban, hogy megismerjék az első betűket, és ezt játékos formában teszi lehetővé. A kártyák színesek és aranyosak, ami vonzóvá teszi a játékot a gyerekek számára.

A BrainBox - Első betűk játékot már 3 éves kortól ajánljuk, így a kicsik már korán elkezdhetik megismerni az első betűket. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek készségeiket fejlesszék, miközben szórakoznak. A játék könnyen érthető és gyorsan megtanulható, így az egész család részt vehet benne.

A játék időtartama változó, attól függően, hogy hány kártyával játszunk. Általában 5-10 perc telik el egy játék alatt. A játék során a gyerekek figyelnek, memorizálnak és gondolkodnak, így fejlődnek a kognitív képességeik is.

A BrainBox - Első betűk játéknak több díja is van, amelyek igazolják a játék minőségét és népszerűségét a szülők és a gyerekek körében. A játék nemcsak szórakoztató, de egyben tanulás is egyben, így a gyerekek sikeresen megtanulják az első betűket játékos formában.

Ha szeretnéd, hogy gyermekeidnek ne csak szórakozás legyen a játék, hanem tanulás is, akkor válaszd a BrainBox - Első betűk játékot. A játék garantálja a gyermekek sikerélményét, fejlődését és a játék iránti szeretetüket. A játék könnyen hordozható, így bárhova magunkkal vihetjük, és bármikor játszhatunk vele. Vásárold meg most a BrainBox - Első betűk játékot, és segítsd gyermeked kognitív fejlődését játékos formában!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936721
Cikkszám
59304

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!