TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox családi társasjáték

5 (1 vélemény)
Brainbox családi társasjáték

Brainbox családi társasjáték

5 (1 vélemény)
Elérkezett a Brainbox - Családi társas társasjáték, ami a család minden tagjának örömteli játékélményt biztosít! Ebben a játékban rengeteg kategória szerepel, a játékmenet számos izgalmat rejt, hogy önfeledt családi szórakozásban és játékos formában történő képességfejlesztésben lehessen részetek! Történelem, irodalom, sport, természettudomány, ételek és italok… te miben vagy a legjobb? A győztes az lesz, akinek a legjobb a memóriája és a megfigyelőképessége! Jegyezzétek meg jól a kártyán lévő képet a rendelkezésetekre álló 10 másodperc alatt! Dobjatok a dobókockával és válaszoljátok meg helyesen a kidobott kérdést! Indulhat a játék, kalandra fel a Brainbox - Családi társas társasjátékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 970 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox családi társasjáték ideális választás azoknak, akik egy valódi kihívásra vágynak. A játék egyszerűnek tűnhet, hiszen csak dobnod kell a dobókockával és haladnod a játéktáblán, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. A játékban nyolc témakörben, összesen 160 kártyát találsz, amiket úgy gyűjthetsz össze, hogy az adott témakörben minden kártyából egyet sikerül megszerezned. Az a játékos nyer, aki az elsők között gyűjti össze az összes témakör kártyáját és visszaér a START mezőre.

A Brainbox családi társasjáték kiválóan alkalmas arra, hogy a család minden tagja részt vegyen benne. A játékosok száma akár 4 fő is lehet, és a játékot 8 éves kortól ajánljuk. A játék teljes játékidője körülbelül 30-45 perc, így nem csak szórakoztató, de rövid idő alatt játszható is.

Az egyedi játéktábla és a változatos témakörök miatt a Brainbox családi társasjáték különbözik a többi Brainbox játéktól. A játék folyamata izgalmas, és a játékosokat arra sarkallja, hogy minél több kártyát szerezzenek meg, de közben vigyázzanak, mert mindez kockázattal jár. A játék izgalmas és kihívást jelent minden korosztály számára.

A játék elnyerte a "Toy Shop UK Independent Toy Awards" díját, ami azért is jelentős, mert az Egyesült Királyság legnagyobb független játékboltjainak véleményét tükrözi. A Brainbox családi társasjáték több mint egy egyszerű játék, ez egy élmény, amit a család minden tagja megoszthat és élvezhet.

A Brainbox családi társasjáték ideális választás azok számára, akik meg akarják méretni magukat és szeretnék kideríteni, ki a legokosabb a családban. Vásárold meg most és garantáltan a család kedvenc játékává válik!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936981
Cikkszám
59490

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A játék pontosan az amire számítottam