TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Az első képeim társasjáték

5 (1 vélemény)
Brainbox - Az első képeim társasjáték

Brainbox - Az első képeim társasjáték

5 (1 vélemény)

Brainbox - Az első képeim már 4 éves kortól játszható. Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Látványos, csodás, kis kedves, aranyos, színes fejlesztőjáték a gyermekek számára.

Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Az első képeim társasjáték egy fantasztikus agytornára és szórakozásra egyaránt alkalmas játék, amely akár egyedül, akár barátokkal vagy családtagokkal is játszható. A játék segít a megfigyelőképesség és a figyelem fejlesztésében, miközben szórakoztató és interaktív időtöltést nyújt a játékosoknak.

A BrainBox - Az első képeim társasjátékot 4 éves kortól ajánljuk, és akár 8-10 játékos is játszhatja egyszerre. A játék megfelelő játékidője 10-15 perc, amelynek köszönhetően akár több körön át is játszhatják a játékosok.

A játék célja, hogy a játékosok minél több kérdésre helyesen válaszoljanak a kártyákon szereplő tárgyak, állatok és dolgok kapcsán. A 10 másodperces megfigyelési idő alatt a játékosoknak figyelniük kell az adott kártyán szereplő részletekre, majd a dobókocka segítségével válaszolniuk kell a kérdésekre. Az időmérés és a válaszok ellenőrzése a homokóra és a kártya segítségével történik.

A BrainBox - Az első képeim társasjáték újrahasznosított anyagokból készült, így nem csak szórakoztató, de környezetbarát is. A játék díjnyertes, többek között megkapta az NAPPA díjat a legjobb játék kategóriában, valamint a Family Fun Magazin "játék a hónap" címét.

Ha szeretnél kellemes időtöltést és agytornát egyaránt biztosító játékot, akkor a BrainBox - Az első képeim társasjáték a tökéletes választás számodra. Ajándéknak is kiváló választás, hiszen nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatása is van. Vásárold meg most, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936103
Cikkszám
59308

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szeretünk vele játszani!