TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - ABC társasjáték

Brainbox  - ABC társasjáték

Brainbox - ABC társasjáték

A Brainbox - ABC társasjátékkal játékos formában ismerheted meg az ABC betűit! A játék során nagy szükséged lesz a megfigyelőképességedre és a memóriádra! Koncentrálj és jegyezz meg minél több információt a rendelkezésedre álló 10 másodperc alatt a húzott kártyán lévő képről! Dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott kérdésre! Legyél te a legjobb megfigyelő, a Brainbox - ABC társasjáték győztese!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - ABC társasjáték fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy játékosan sajátítsuk el az ABC-t! A kártyajáték megfigyelőképességre és memóriára épül, így remek szórakozást és fejlesztést biztosít minden korosztálynak. Gyerekek számára kiváló lehetőség az iskolai felkészülésre is, hiszen a játék során átnézhetik az ABC betűit és megtanulhatják azok helyes kiejtését.

A játékban 2-8 fő vehet részt, így akár baráti összejöveteleken, családi programokon vagy osztályteremben is játszhatjuk. Az ajánlott életkor 4 évtől 99 éves korig terjed, így senki sem marad ki a mókából. A játékidő kb. 10 perc, így akár rövid idő alatt is játszhatunk egy-egy kört.

A Brainbox - ABC társasjáték számos díjat nyert már, köztük a 2018-as Toy Award Germany kategóriában is. A játék innovatív megoldása, egyszerű szabályai és szórakoztató jelleme miatt egyre több rajongót szerez világszerte.

Ha szeretnél egy izgalmas, oktató és szórakoztató játékot, amely segít az ABC megismerésében, akkor a Brainbox - ABC társasjáték a tökéletes választás! Játssz barátaiddal, családtagjaiddal vagy egyedül, és biztosan remek élményekben lesz részed!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936202
Cikkszám
59385

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!