TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Blindes Huhn Extreme kártyajáték

Blindes Huhn Extreme kártyajáték

Blindes Huhn Extreme kártyajáték

Vak tyúkok, csavaros szabályok, csalafinta pontozás. Ez a Blindes Huhn Extreme kártyajáték, melyben a lényeg a blöffölés, a megfelelő stratégia, a jó taktika, de némi szerencse sem árt! Üsd le a lapokat okosan, és vigyázz a mínusz pontokkal! 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 490 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Blindes Huhn Extreme kártyajáték azoknak való, akik szeretik a kihívásokat és a csavaros játékszabályokat. A játék menete egyszerű, de a győzelem elérése már sokkal nehezebb feladat. Az ütésekhez mindig csak a jobb vagy a bal szélső kártyákat választhatod, ami különleges taktikai elemet ad a játéknak. A vak tyúkokat érdemes minél hamarabb lerakni, hiszen mínusz pontot érnek, míg a malacok pedig bónuszt jelentenek. A játékban lévő csavaros szabályok és pontozás miatt minden körben izgalmakban lehet részed, ami garantáltan leköti majd a figyelmedet. A játékot akár 3-5 fővel is játszhatod, így ideális választás lehet egy baráti összejövetelen vagy családi programként is.

Az ilyen típusú játékok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy együtt élvezzétek az időt, és megmutassátok egymásnak, milyen ügyesek vagytok a kártyák kezelésében. A Blindes Huhn Extreme kártyajáték kiválóan fejleszti a problémamegoldó képességet, a mérlegelést és a stratégiai gondolkodást. Az elnyer díjai pedig bizonyítják, hogy ez a játék valóban kiváló minőségű és izgalmas szórakozás.

Ha szeretnéd a játékodat még izgalmasabbá tenni, akkor érdemes kipróbálnod a Blindes Huhn Extreme kártyajátékot. Ne habozz tovább, vedd meg most és biztos lehetsz benne, hogy az élmény garantált!

Adatok

Gyártó
Abacusspiele
EAN
4011898081657
Cikkszám
59390

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek