TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Blanko társasjáték, szójáték felsőfokon Piatnik

Blanko társasjáték, szójáték felsőfokon Piatnik

Blanko társasjáték, szójáték felsőfokon Piatnik

Tulajdonságok:
A betűkből kirakható szavak variációinak lehetősége szinte kimeríthetetlen. Kapcsoljuk össze a szavakat, kombináljunk, és készítsünk saját keresztrejtvényt. A betűknek különböző pontértéke van. A játék célja, a lehető legnagyobb pontértékkel minnél több szó megalkotása, összekapcsolása, és a Blankó feliratú mezők elfoglalása a játéktáblán. A Blankoval játszva fejleszthető a logikai, és kombinációs készség.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 200 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Blanko társasjáték ideális választás azoknak, akik szeretnének egy kihívást jelentő szójátékkal szórakozni. A játékot 2-4 játékos játszhatja, akiknek a játékideje általában 30-45 perc. Az ajánlott életkor 10 éves kor felett, azonban a játék bárki számára élvezetes lehet, aki szeretne fejleszteni a nyelvi készségeit és logikai érzékét.

A társasjáték több díjat is elnyert, többek között a 2018-as Németországi Játékdíjat és az 2019-es Év Játéka díjat is. Ez a játék garantáltan elnyeri majd a játékosok tetszését, akiknek lehetőségük van rá, hogy a magyar nyelvű szavakat gyakorolják és bővítsék a szókincsüket.

A Blanko társasjáték izgalmas és változatos játékélményt nyújt, hiszen minden játékos más szavakkal próbálkozik. A játék során a játékosok logikai és kombinációs készségüket fejlesztik, valamint új szavakat tanulnak meg. A játék kiválóan alkalmas a baráti összejövetelekhez, családi programokhoz vagy akár iskolai feladatokhoz is.

Ha szeretnél valami újat és izgalmasat kipróbálni, válaszd a Blanko társasjátékot! A játék nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatással is bír, így garantáltan élvezetes időtöltést nyújt majd minden játékos számára. Vegyél részt te is a játék varázslatos világában, és biztos lehetsz benne, hogy soha nem fogsz unatkozni!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
7290005233999
Cikkszám
101342

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek