TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Bison társasjáték – Piatnik

Bison társasjáték – Piatnik

Bison társasjáték – Piatnik

Tartalma:
– 1 db Játéktábla
– 1 db Indián figura
– 4 db Kutya figura
– 11 db Bölény figura
– 1 db Magyar nyelvű játékszabály

A játékidő kb. 30 perc
Játékosok száma 2 fő

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 400 Ft
Nincs raktáron

Részletek

-től 4 fő-ig ajánlott
Ajánlott életkor: 8 éves kortól

A Bison társasjáték a Piatnik kiadó remekműve, amely a bölények vadászatára kalauzol el bennünket. Az izgalmas játék során az indiánok földjére utazunk, hogy kipróbáljuk ügyességünket és ügyességeinket a bölények összeterelésében. A játékosoknak fel kell használniuk stratégiai készségeiket és a bölények mozgását meg kell előre látniuk, hogy összetereljék őket a kijelölt területre. A játékban a nyertes az lesz, aki a legtöbb bölényt tereli be.

A játékidő rövid, így könnyen elérhető azok számára is, akiknek kicsit szűkösebb az idejük. A játék azonban annyira izgalmas és szórakoztató, hogy az időt szinte észre sem veszed. A társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, így barátaiddal vagy családtagjaiddal is játszhatsz.

Az ajánlott életkor 8 éves kortól, így ideális választás azok számára, akik szeretnének egy könnyen tanulható társasjátékot játszani, de még nem rendelkeznek a legnagyobb ügyességgel és stratégiai készségekkel.

A Bison társasjáték számos díjat nyert el, és az egyik legnépszerűbb játék a Piatnik kiadó kínálatában. A játék nem csak szórakoztató, hanem nagyon tanulságos is, mivel fejleszti a stratégiai gondolkodást és a problémamegoldó képességet. A magyar nyelvű játékszabály egyszerű és könnyen érthető, így bárki könnyen elkezdheti játszani.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató társasjátékot, amely nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatással is bír, akkor a Bison társasjáték a tökéletes választás. Rendeld meg most, és kalandozz el az indiánok földjére te és barátaid!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890649042
Cikkszám
103213

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek