TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ball Puzzles Magna Tigris Cheatwell golyós logikai játék

Ball Puzzles Magna Tigris Cheatwell golyós logikai játék

Ball Puzzles Magna Tigris Cheatwell golyós logikai játék

Mágikus trükkök! Képes vagy rá, láss át a játékon! A magna logikai játékokat a 3D-s képek és a rejtett mágnesek együttese teszi különlegessé. A cél óvatosan elhelyezni a golyókat a félelmetes ragadozó állkapcsa körül. Ehhez viszont egy tűzszerész pontossságára van szükség! Garantált a szórakozás, a logikai fejlődés! Mindet próbáltad már? Hajrá, tedd próbára Magad!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ball Puzzles Magna Tigris Cheatwell golyós logikai játék


A Cheatwell eleinte társasjátékok gyártásával foglalkozott, de az idők során olyan innovatív játékokat és rejtvényeket fejleszettek ki, melyekkel meghódították egész Európát. Az agy és a finommotoros funkciók fejlesztése és karbantartása minden korosztály számára nagyon fontos. Ezért remek választás néhány olyan logikai és ügyességi játék, amely elgondolkodtat vagy aprólékos kézimunkára ösztönöz. A Cheatwell sokféle terméket forgalmaz, webáruházunkban megtalálhatod tőlük a legjobb társasokat, különleges kirakókat. Játékok, melyek között minden korosztály megtalálja a neki valót!

Adatok

Gyártó
Cheatwell
EAN
9990000077410
Cikkszám
55470

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek