TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ball Puzzles Magna T-Rex Cheatwell golyós logikai játék

Ball Puzzles Magna T-Rex Cheatwell golyós logikai játék

Ball Puzzles Magna T-Rex Cheatwell golyós logikai játék

Mágikus trükkök! Képes vagy rá, láss át a játékon! A magna logikai játékokat a 3D-s képek és a rejtett mágnesek együttese teszi különlegessé. A cél óvatosan elhelyezni a golyókat a félelmetes ragadozó állkapcsa körül. Ehhez viszont egy tűzszerész pontossságára van szükség! Garantált a szórakozás, a logikai fejlődés! Mindet próbáltad már? Hajrá, tedd próbára Magad!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ball Puzzles Magna T-Rex Cheatwell golyós logikai játék


A Cheatwell eleinte társasjátékok gyártásával foglalkozott, de az idők során olyan innovatív játékokat és rejtvényeket fejleszettek ki, melyekkel meghódították egész Európát. Az agy és a finommotoros funkciók fejlesztése és karbantartása minden korosztály számára nagyon fontos. Ezért remek választás néhány olyan logikai és ügyességi játék, amely elgondolkodtat vagy aprólékos kézimunkára ösztönöz. A Cheatwell sokféle terméket forgalmaz, webáruházunkban megtalálhatod tőlük a legjobb társasokat, különleges kirakókat. Játékok, melyek között minden korosztály megtalálja a neki valót!

Adatok

Gyártó
Cheatwell
EAN
9990000077427
Cikkszám
55471

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek