TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends

Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends
Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends
Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends
Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends

Babushka logikai társasjáték - Huch & Friends

Csúszós fejtörő feladványok várnak rád a Babushka logikai játékban! Pöccintsd a baba egyik részét a másikhoz a jégen, hogy egymásba ugorjanak! De jól vigyázz, nehogy lecsússzon a jégről a baba! Izgalmas logikai feladványok, igényes kivitelezés már 6 éves kor felett!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 710 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Babushka logikai játék ideális választás azoknak, akik szeretnék fejleszteni a logikájukat és a térlátásukat. A játék izgalmas feladványokat tartogat, amelyeket a játékosoknak kell megoldaniuk. A játék során egy babát kell összerakni oly módon, hogy a részei egymásba ugorjanak a jégen. Azonban figyelni kell arra, hogy a baba ne csússzon le a pályáról.

A játék már 6 éves kortól ajánlott, és egy játékos számára tervezett. A játékidő változó, és a nehézségi szinttől függ. A játék célja, hogy a játékosok megoldják a feladványokat a lehető legkevesebb lépéssel.

A Babushka logikai játék kiválóan fejleszti a felismerést, a térlátást és a logikát. A játék egyszemélyes, így ideális választás azoknak, akik szeretnének egyedül játszani. Az izgalmas és kihívást jelentő feladványok garantáltan lekötik a játékosok figyelmét.

A Babushka logikai játék több elismerést is nyert a világ különböző részein, ami bizonyítja annak minőségét és népszerűségét. A játék igényes kivitelezéssel rendelkezik, és a játékosok számára izgalmas és kihívást jelentő élményt nyújt.

Ha szeretnél valami újat és izgalmasat kipróbálni, akkor a Babushka logikai játék a tökéletes választás számodra. Fejleszd a logikádat és a térlátásodat, miközben élvezed az izgalmas feladványokat. Ne habozz, és szerezd be most a Babushka logikai játékot!

Adatok

Gyártó
HuchAndFriends
EAN
4260071879691
Cikkszám
59428

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek