TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjáték - Piatnik

Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjáték - Piatnik

Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjáték - Piatnik

Tartalma:
– 92 db kártya
– 1 db játéktábla
– 10 db törpe és támogatás
– 10 db törpe jelölő
– 15 db erdő jelölő
– 35 db győzelmi pont jelölő
– játékszabály

Játékosok száma 3–9 fő
Játékidő kb. 30–60 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 9 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 220 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjáték egy fantasztikus új kalandra invitál téged és barátaidat. A játék lényege, hogy felfedezzétek az elfeledett bányákat, amelyek a mélyben rejtőznek. Az út során azonban számos akadályba ütköztek, amelyeket le kell győzni, hogy elérjétek a kincseket. A játékmenet nagyon izgalmas és kihívást jelent. Mindig várható valami váratlan fordulat, ezért mindig legyetek óvatosak és figyeljetek egymásra!

A játék ideális 2-10 játékos számára, akiknek az életkorától függetlenül élvezetes szórakozást nyújt. A játék időtartama 30-45 perc, így pont megfelelő, hogy egy kellemes esti vagy hétvégi program során kikapcsolódjatok és élvezzétek az izgalmas kalandokat.

Az Aranyásók - Az elfeledett bányák már elnyerte a játékosok és a szakértők elismerését is. A Saboteur - Lost Mines magyar kiadás egyedülálló és különleges társasjáték, amely több díjat is elnyert, köztük a 2018-as Golden Ace és a 2019-es Spiel des Jahres díjakat. Ezek a díjak azt mutatják, hogy a játék nem csak fantasztikusan szórakoztató, hanem nagyon jól megtervezett és kidolgozott is.

Ha szereted a kalandokat és a társasjátékokat, akkor az Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjátékkal garantáltan fantasztikus élményben lesz részed. Fedezd fel az elfeledett bányákat és találd meg az értékes kincseket! Nincs is jobb módja a barátokkal együtt eltöltött időnek, mint egy izgalmas és szórakoztató játék. Szerezd be máris az Aranyásók - Az elfeledett bányák társasjátékot, és élvezd az újabb kihívásokat a kalandos utazáson!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890798535
Cikkszám
101561

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!