TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Angry Birds On Top társasjáték Smart Games

Angry Birds On Top társasjáték Smart Games

Angry Birds On Top társasjáték Smart Games

Üsd le az összes malacot! Ebben a készségfejlesztőben a madarak igazán visszavágnak a malacoknak! Ez egy többszintű csúszkás játék a már jól ismert Tojó-Toló alapján készült. Az átlátszó játékelemeket addig kell csúsztatni, amíg az összes malacot le nem takarja egy-egy madár!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (30)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 530 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Angry Birds On Top társasjáték a Smart Games csapata által készített logikai játék, amely segít a játékosoknak fejleszteni a logikai következtetést, a stratégiai előtervezést, a kombinációs készséget, a képfelismerést és a problémamegoldó képességet. A játék ideális választás minden korosztály számára, és nagyszerű módja annak, hogy fejleszd a koncentrációd és az önálló feladatmegoldó képességet.

A játék tartalma tartalmaz egy játéktáblát, amelyen 5 átlátszó, csúsztatható játékelem található. A játék célja, hogy az összes malacot leüsd az Angry Birds segítségével. A játék 48 feladványt tartalmaz, amelyek egyre nehezebbek, így minden korosztály számára izgalmas kihívást jelentenek.

Az Angry Birds On Top társasjáték nem csak kiváló szórakozást nyújt, hanem az elmédet is fejleszti. A játék ideális választás azoknak, akik szeretnék növelni az agyi kapacitásukat, és élvezni a logikai kihívásokat. A játékot egyedül vagy barátokkal is játszhatod, és minden alkalommal, amikor játszol vele, új dolgokat tanulhatsz.

Az Angry Birds On Top társasjáték már számos díjat nyert, és nagyszerű ajándékötlet minden korosztály számára. Ha szeretnéd fejleszteni a logikai és problémamegoldó képességedet, akkor próbáld ki ezt a fantasztikus játékot. Ne habozz, vedd meg most, és élvezd a fejlesztő hatását, valamint a szórakoztató kihívásait!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516880
Cikkszám
58773

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!