TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Álmodj velem! társasjáték

5 (1 vélemény)
Álmodj velem! társasjáték

Álmodj velem! társasjáték

5 (1 vélemény)
Az Álmodj velem! kommunikációs társasjátékban varázslatos élményekben lesz részetek! Az egyik játékos feladata ebben a társasjátékban, hogy magára öltse az álmodó szerepét, a többiek pedig álommanók, tündérek és mumusok lesznek! A mumusok célja, hogy megtévesszék az álmodót, a tündéreké pedig az, hogy segítsék őt, az álommanóknak pedig rendet és egyensúlyt kell teremteni ebben a szeszélyes világban! Ez az egyszerű, mégis gyönyörű asszociációs partijáték az egész család számára önfeledt szórakozást biztosít!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 10 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (28)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Álmodj velem! társasjáték egy fantasztikus eszköz arra, hogy elmerülj a képzeleted világában és együtt játszhass barátaiddal vagy családoddal. A játék 4-10 játékos számára alkalmas és körönként 120 másodperces időtartamot biztosít a játékosoknak, hogy álomkártyákat húzzanak és leírják, hogy milyen álomlény van rajta. Az álmodó feladata az, hogy az álom lényege alapján kitalálja, hogy milyen álmot látott, és hogy a szellemek segítették vagy hátráltatták-e őt.

Az Álmodj velem! társasjáték kiváló választás azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a mindennapi életből és elmerülni a végtelen lehetőségek világában. Az egyszerű szabályok és a varázslatos kivitelezés garantálja a kellemes játékélményt minden korosztály számára.

A játékban található ágy, tábla, alvómaszk és homokóra nagyszerűen illusztrálják az álmok varázslatos világát és még jobban elmélyítik a játékosok élményét. Az álomkártyák és az álomlénykártyák száma is nagyon sok, így minden játék egyedivé és izgalmassá válik.

Az Álmodj velem! társasjáték több elismerést is kapott, és az a tény, hogy letölthető magyar szabály szerint is játszható, csak még vonzóbbá teszi a játékot. Ha szeretnél kicsit elszakadni a mindennapi élet problémáitól és egy fantasztikus játékélményben részesülni, akkor az Álmodj velem! társasjáték az, amire szükséged van. Próbáld ki ma, és éld át az álmaidat!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
5999556750710
Cikkszám
59801

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
tetszik családom néhány tagja ódzkodik a mumus szereppel járó hazug állításoktól