TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Alhambra 2015 társasjáték Piatnik - Queen games

Alhambra 2015 társasjáték Piatnik - Queen games

Alhambra 2015 társasjáték Piatnik - Queen games

Az Alhambra társasjáték a 2003-as Év játéka! E társasjáték egy varázslatos stratégiai játék, melynek célja Alhambra megépítése. A játékos minden fordulóban dönthet: hogy pénzt vesz fel, vagy vásárol egyet a piacon kínált épületekből. A játékosok pontokat kapnak az Alhambrájukba beépített épületekért és városfalakért! Ki építi a legnagyobb, legértékesebb, vagy a legbiztonságosabb Alhambrát? Aki a legtöbb pontot gyűjti, megnyeri ezt a mesteri taktikai társasjátékot.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
45 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (13)
Kártya méret :
110 db / 59 x 92 mm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 430 Ft

Részletek

Az Alhambra egy varázslatos társasjáték, melynek célja, hogy az építőmesterek felépítsék saját Alhambrájukat. A játék során lehetőség van pénz gyűjtésére, épületek vásárlására és a saját palota átépítésére. A játékosok pontokat kapnak a saját Alhambra épületeiért és városfalaiért. A játékot 2-6 játékos játszhatják, és ajánlott életkortól függetlenül játszható.

A játékmenet során az építőmestereknek gondoskodniuk kell az építési költségekről, hiszen az építkezésben résztvevőknek meg kell kapniuk a megérdemelt bérüket. A játékosok kezében különböző címletű és fajtájú pénzcsomagok gyűlnek, melyeket nem lehet fel- vagy átváltani, így vásárlásnál néha nem áll rendelkezésre a megfelelő fizetőeszköz. A pontos összeg kifizetéséért jutalom akció jár, így érdemes ügyesen gazdálkodni a pénzzel.

Az Alhambra játék 2003-ban az Év játéka díjat és még számos nemzetközi díjat nyert. Ez a játék a kombináció, stratégiai érzék és szórakozás tökéletes keveréke. A játék nem agresszív, játékostársainkat nem károsíthatjuk meg, így igazi családi játék. A játékhoz tartozik egy játékleírás, 54 építési lap, egy építőanyag piaclap, egy pontozótábla, 12 színes fakorong, 108 pénzkártya, 4 különböző pénznemben, 2 értékelőkártya, 6 értéktábla, egy vászonzsák és hat startlap.

Ha szereted a stratégiai játékokat, és szeretnél egy izgalmas játékot játszani a családoddal vagy barátaiddal, akkor az Alhambra a tökéletes választás! Az Alhambra egy fantasztikus játék, mely garantáltan elnyeri a tetszésedet, és órákig szórakoztató szórakozást nyújt! Nincs más dolgod, mint leszervezni egy társasjáték estét, és már indulhat is a játék! Ügyes építkezést kívánunk!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890791390
Ajánlott kártyavédő
59387 - Premium Euro méretű kártyavédő Mayday kártyavédő -100 db - 59x92 mm - MDG-7028
Cikkszám
62074

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek