TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



A felfedezés öröme - Kémia kísérletező készlet - Kosmos

A felfedezés öröme - Kémia kísérletező készlet - Kosmos

A felfedezés öröme - Kémia kísérletező készlet - Kosmos

Tartalma:
– Védőszemüveg
– Kémcsövek
– Gumidugó
– Festékpor
– Műanyag tároló
– Kémiai anyagok
– Cseppentő
– Vegyszeres kanál
– Fedélnyitó
– 40 oldalas útmutató

Bővebben
Ajánlott korosztály :
9 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 490 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A felfedezés öröme sosem ér véget! Ha érdekel a kémia és a tudomány, akkor a Kémia kísérletező készlettel egyedül, vagy barátaiddal együtt fedezhetitek fel a kémiai folyamatok világát. A Kosmos által tervezett készletben egyszerű és világos kísérletek várnak rád, amelyekkel láthatod, miért pezseg a pezsgőtabletta, vagy miért változik meg hirtelen a folyadék színe. Az élmény garantált, és minden kísérlet egy újabb izgalmas felfedezés lehet számodra.

A játék kiválóan alkalmas mind az egyéni, mind a baráti, családi játékra. Bármilyen korosztály számára ajánlott, hiszen a kísérletek egyszerűek és világosak. Nincs szükséged előzetes kémiai tudásra, csak az érdeklődésedre és a kíváncsiságodra. A játék ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a kihívásokat, az izgalmas felfedezéseket és az új dolgok megtanulását.

A játékidő változó, hiszen minden kísérlet más időtartamú lehet. Azonban a játék garantáltan eltölti az időt, és szórakoztató lehetőséget biztosít barátaiddal vagy családoddal való közös időtöltésre. A Kémia kísérletező készlet elnyert már több díjat is, amelyek bizonyítják a minőségét és az élményt, amelyet a játék nyújt.

A játék tartalma minden szükséges anyagot tartalmaz a kísérletezéshez, de szükséged lesz néhány otthoni alapanyagra is. A készletben találhatóak kémcsövek, védőszemüveg, festékpor, kémiai anyagok és egyéb szükséges eszközök. A játékhoz csak hozzá kell adnod néhány egyszerű háztartási alapanyagot, mint a szappan, címke, kóla vagy sütőpor. Ezek az anyagok könnyen beszerezhetőek, így nincs akadálya annak, hogy a játékot bármikor élvezhesd.

A Kémia kísérletező készlet egy fantasztikus ajándék lehet a tudomány iránt érdeklődő barátoknak és családtagoknak is. Ha szeretnéd az érdeklődésüket felkelteni a tudomány és a kémia iránt, vagy egyszerűen csak szeretnéd, hogy izgalmas és tartalmas időtöltést töltsönek el, akkor a készlet kiváló választás lehet számodra. Fedezd fel a kémia titokzatos világát, és élvezd a felfedezés örömét!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890796593
Cikkszám
102412

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!