TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



7 Csoda - társasjáték - Armada magyar nyelvű kiegészítő

7 Csoda -  társasjáték - Armada magyar nyelvű kiegészítő

7 Csoda - társasjáték - Armada magyar nyelvű kiegészítő

VEDD MEG CSOMAGBAN!

https://www.jatekfarm.hu/7-csoda-csomag-7-csoda-alapjatek-armada-kiegeszito-vezetok-kiegeszito

Az Armada kiegészítő a 7 Csoda játékhoz. Szabadon kombinálható az alapjátékkal, illetve az alappal plusz bármelyik korábbi kiegészítővel. Minden játékos egy új „hajózás táblával” gazdagodik, amelyen különböző terüleken fejlesztheti a flottáját adott színű kártyák kijátszásával. Fejleszthető a flották harci ereje, elindulhatnak a hajók felfedezni, hogy a megtalált szigetek segítségével jutalmakhoz jussanak, ezen kívül vannak olyan fejlesztések, amelyek egyszerűen csak győzelmi pontokat biztosítanak, és van, ami mesés vagyonhoz juttatja tulajdonosát. A korok végén a hagyományos háború mellett megjelenik a tengeri küzdelem is, amelyben a játékosok nem csak a szomszédaikkal, hanem minden más játékossal összemérik flottájuk erejét.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 7 játékos részére
Játékidő :
30 – 50 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 740 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A 7 Csoda - Armada Magyar nyelvű kiegészítő lehetővé teszi, hogy a játékosok mélyebb szintre emeljék a játékot, és még további lehetőségeket találjanak a flottáik fejlesztésére és az ellenfelek legyőzésére. A játékhoz szükséges 7 Csoda társasjáték alapcsomaggal együtt játszva, a játékosok új hajózási táblákkal bővülnek, ahol a flottáikat fejleszthetik és a kincseiket gyarapíthatják. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy az ellenfelek harci erejét növeljék, felfedezzék a szigeteket és megszerezzék a jutalmakat, vagy még a győzelmi pontokat is.

A játékosok ellenfeleikkel is megmérhetik flottájuk erejét a tengeri csaták során, és a játék izgalmasabbá válik, amikor minden játékos egymással versenyez, hogy ki tudja legyőzni az ellenfeleit és megszerezni a győzelmet.

A játékot ajánljuk 10 éves kortól és akár 8 játékos részvételével is játszható, együttműködve és versengve egymással. A játékidő körülbelül 45-60 perc, amely tökéletes időtartam az izgalmas játékélményhez.

A kiegészítő tartalmazza a szükséges játékelemeket, beleértve a hajófigurákat, hajógyártási táblákat, kártyákat, konfliktusjelzőket, érméket és egy szabályfüzetet is. A játékot viszonylag könnyű elsajátítani és nagyon élvezetes, így ideális választás lehet baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre.

Az 7 Csoda - Armada Magyar nyelvű kiegészítő több díjat is nyert már a társasjáték világában, így garantáltan tartalmas és izgalmas játékélményt nyújt mindenkinek, aki kipróbálja. Bővítsd a játékélményt az 7 Csoda - Armada kiegészítővel és élvezd a tengeri csaták izgalmát, miközben fejleszted a flottádat és megszerzed a kincseket!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
5999556752226
Cikkszám
59972

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!