TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



3D Magna Portrait Tigris Cheatwell mágneses kirakó

3D Magna Portrait Tigris Cheatwell mágneses kirakó

3D Magna Portrait Tigris Cheatwell mágneses kirakó

Mágneses 3D kirakó! Csodálatos grafika! Vessz el benne és kapcsolódj ki játék közben! A művészien kidolgozott illusztrációk egy igazi kihívást jelentő kirakót rejtenek! A 32 élettel teli darab mindenki agytekervényeit megmozgatja! Ha sikerült megoldanod, akár a hűtőre is kirakhatod, hiszen mágneses. Garantált a szórakozás! Tetszik Neked is ez a kis csoda, old meg gyorsan! Hajrá, tedd próbára Magad!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 010 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A 3D Magna Portrait Tigris Cheatwell mágneses kirakó egy fantasztikus társasjáték, amely garantáltan leköti az emberek figyelmét! Ez a mágneses 3D kirakó rengeteg csodálatos grafikával rendelkezik, amelyek igazi kihívást jelentenek a játékosoknak.

Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti is az emberek agyát, hiszen a 32 élettel teli darab mindenki agytekervényeit megmozgatja. A játékhoz 1-2 játékos szükséges, ezért ideális választás lehet baráti összejövetelekre vagy családi játékozáshoz.

A társasjáték ajánlott korosztálya 6 éves kortól, így a fiatalabb tagok is csatlakozhatnak a játékhoz. A játékidő általában 30-45 perc, amely tökéletes időtartam egy játékhoz.

A 3D Magna Portrait Tigris Cheatwell mágneses kirakó több díjat is elnyert már, ami bizonyítja, hogy nem csak a játékosok, de a szakértők is nagyon kedvelik ezt a játékot.

Tedd próbára magad és a barátaidat ezzel az izgalmas és szórakoztató társasjátékkal! Mindegy, hogy profi játékos vagy kezdő, garantáltan élvezni fogod ezt a játékot. Ne habozz, fogd meg a játéktársaidat és kezdjétek el ezt a fantasztikus kirakó játékot még ma!

Adatok

Gyártó
Cheatwell
EAN
9990000077700
Cikkszám
55496

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek